publicat la 01.09.2013
publicat la 31.03.2013
publicat la 31.03.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos cu ceapa verde
Ceapa verde se spala si se taie marunt(partea alba si putin din frunzele verzi).Ardeiul se taie cubulete mici.Se amesteca maioneza cu iaurtul si legumele,se potriveste de sare.
Sos cu marar
Smantana se pune impreuna cu mustarul pe foc mic si amestecam pana cand smantana va avea o consistenta lichida.Luam de pe foc ,punem intr-un bol si amestecam cu marar verde tocat marunt si sare,dupa gust.
Sos de mustar
Smantana se amesteca cu mustarul si cu condimentele.Se pun intr o tigaie sau o craticioara sa la foc mic sa se omogenizeze foarte bine(eu le am lasat pana cand s-a incalzit amestecul).Noi am servit cu pulpe de pui la gratar.
Sos de Usturoi
Se amesteca galbenusul cu mustarul pana se omogenizeaza, apoi se toarna putin cate putin uleiul, pana cand obtinem o maioneza consistenta. Ustoroiul se preseaza cu presa de usturoi si se pune in maioneza. Se adauga smantana si castravetele taiat cubulete. Se amesteca impreuna cu sarea.