Se desface pachetul cu lavash si se portioneaza in patru foi.
Se ia cate o foaie si se toarna cate un ou batut.
Se presara cu branza de capra sau cas.
Se presara cu patrunjel.
Se ruleaza si se taie pe jumatate.
La fel se procedeaza si cu celelelte foi
Se incalzeste un sandwich...
Pestele il filetam si contimentam cu sare, piperul ,coriandrul si piperul rosu ,dam la frigider pentru a 2-a zi.
Incingem tigaia -gratar,cand s-a incins bine punem fileurile cu pielea in jos , lasam cam 3 minute,intoarcem si mai lasam inca 2 min,dam deoparte . Ceapa si...
Aperitiv Yoka – rulou cu branza in stil armenesc
Se desface pachetul cu lavash si se portioneaza in patru foi. Se ia cate o foaie si se toarna cate un ou batut. Se presara cu branza de capra sau cas. Se presara cu patrunjel. Se ruleaza si se taie pe jumatate. La fel se procedeaza si cu celelelte foi Se incalzeste un sandwich...
Balık ekmek - Peste in paine a la Istambul
Pestele il filetam si contimentam cu sare, piperul ,coriandrul si piperul rosu ,dam la frigider pentru a 2-a zi. Incingem tigaia -gratar,cand s-a incins bine punem fileurile cu pielea in jos , lasam cam 3 minute,intoarcem si mai lasam inca 2 min,dam deoparte . Ceapa si...