Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul (inclusiv cel vanilat) pana ce se obtine o spuma densa.
Se adauga coaja de portocala, uleiul si laptele, amestecandu-se usor.
Se presara praful de copt si faina si se mixeaza pana la omogenizarea...
Batem ouale spuma, adaugand putin cate putin, zaharul.
Presaram coaja rasa de portocala, adaugam sucul de portocala si semintele pastaii de vanilie si amestecam usor. Turnam uleiul si laptele (putin cate putin fiecare, amestecand...
Cernem faina intr-un vas incapator.
Drojdia o pasam cu o lingurita cu zahar pana ce se lichefiaza, o adaugam peste faina in care am format o adancitura, o acoperim cu faina si o lasam la dospit 10-15 minute.
Adaugam ouale, un praf de sare...
Cele 70 de gr de unt se topesc la foc mic (intr-o craticioara).
Se adauga ciocolata si se amesteca continuu, pana ce se incorporeaza complet.
Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit pentru 5-10 minute (la temperatura camerei).
In acest...