Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Set de 250 forme pentru briose
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Pensula de patiserie
Perie de pantofi
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:09
la 09:18
ieri la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Caty 3
pe 29.10 la 20:42
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
Rocsi
vasimur
Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
heera 1
adinabalerina79 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...