Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Ciocan pentru carne
Coaster extensibil Cook Concept
Placa de tocat fata-verso
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:20
ieri la 18:14
ieri la 12:28
ieri la 10:52
de oanapl 7
pe 22.12 la 16:24
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
oanapl
ccrisstiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Michael 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...