Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Fetesti
Bucataras din 09.04.2010
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Valurile zilei sunt prielnice, soarele e pe cer, atmosfera e perfecta, stelele sunt aliniate pentru succes, iar tu esti la fel de nedumerit.
Voturi:28
Voturi:6
Voturi:21
In cont 81
Coaster extensibil Cook Concept
Ciocan pentru carne
Pensula de patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Cantar digital pentru bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:02
la 07:33
ieri la 07:36
pe 10.07 la 10:48
pe 09.07 la 08:08
de vasimur 4
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
2 voturi
MotanLaOale
Caty
symonik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
auroravoicu 1
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrama de oaie, afumata
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...