publicat la 09.05.2019
publicat la 19.03.2019
publicat la 11.03.2019
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Plachie de caras
Curatam pestele de solzi, il spalam foarte bine si-l dam cu sare. Il portionam, apoi il tavalim prin faina si-l prajim, cat sa prinda o crusta subtire. Separat, pregatim sosul: calim ceapa taiata fideluta, adaugam ardeiul taiat julien si usturoiul presat. Adaugam rosiile decojite si...
Pastrav cu legume si sos de rosii picant
Pestele se spala si se curata foarte bine. Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie felii nu prea groase. Se presara sare. Peste acestia se pune ceapa curatata si taiata rondele. Apoi morcovul taiat rondele, ciupercutele curatate si spalate si rosioarele pentru décor. Punem...
Sos pescaresc
Cepele, taiate in patru, se pun la fiert impreuna cu sarea si ardeiul iute. De obicei, pe masura ce tai ingredientele, le si adaug in vas. Urmeaza rosiile taiate cubulete.( sau rosiile la cutie ) Piperul si foile de dafin. Lasam 5 minute la fiert ( cu capac ) si adaugam...
Peste cu legume la cuptor
Se tapeteza o tava cu ulei, se aseaza ceapa alba taiata rondele, cartofii si morcovii. Eu am gresit punand cartofii deasupra pestelui si s-au facut mai greu, dar data viitoare asa voi proceda, pun mai intai cartofii. Dam cu sare. Peste cartofi asezam bucatile de peste si cea de-a doua ceapa...