Doinavar

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 05.02.2013

RETETE107
PRIETENI80
Retete / Supe/Ciorbe

Supa de pui cu galuste la Philips Multicooker

In Supe la 18 Noi 2013

La inceput, preparati compozitia de galuste: amestecati oul cu bicarbonatul, uleiul si grisul. Aplatizati compozitia si lasati-o sa se odihneasca pana cand va fi nevoie de ea. Puneti in vasul de gatit carnea de pui si 2 litri de apa fierbinte. Din MENU selectati BOIL , apasati COOKING TIME...

Ciorba de perisoare la Philips Multicooker

In Ciorbe la 18 Noi 2013

Curatati, spalati si tocati marunt legumele si verdeata (in blender). O bucata din patrunjel si morcov taiati-le feliute subtiri, pentru aspectul ciorbei. Puneti in vasul de gatit, in ulei, legumele maruntite. Din MENU selectati programul FRY , din COOKING TIME alegeti 5 minute . Scoateti...

Zama de praz cu carne, ciuperci si branza topita

In Supe la 13 Mar 2013

Spalati bine prazul si tocati-l marunt. Daca nu e carnea tocata, puteti sa o tocati intr-un blender, impreuna cu morcovul feliat. Puneti la calit, in ulei, prazul, apoi adaugati carnea si morcovul. Dupa vreo 10 minute adaugati ciupercile stoarse si taiate marunt. Daca sunt proaspete, le spalati...

Supa de pui cu flechite

In Supe la 27 Feb 2013

Se pune la fiert, la foc mic, in 4 litri de apa rece cu putina sare carnea bine spalata. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se pun cepele, morcovii, pastarnacul si telina intregi, concentratul si zaharul. Se lasa sa mai fiarba, la foc mic cu capac, inca 20-25...

Ciorba de vitel cu legume si perisoare

In Ciorbe la 20 Feb 2013

Puneti la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa ceapa mare, morcovii si albitura, impreuna cu 1/3 din carne taiata bucati mari. Adaugati ardeiul rosu taiat cubulete mici si 2 lingurite baza pentru mancaruri. Lasati sa fiarba la foc mic, cu capac, 40-45 minute. In timp ce fierbe ciorba, puneti...

Supa de dovleac cu legume, in dovleac

In Supe la 17 Feb 2013

Taiati dovleacul in cateva felii mai grosute (pastrati capatul rotund pentru a face din el un castronel) si curatati-le de coaja. Scobiti toate feliile de partea cu seminte, apoi tocati-le cubulete (ca si crutoanele). Curatati restul legumelor si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece, cu...

Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate

In Ciorbe la 16 Feb 2013

Se curata, se spala si se toaca marunt legumele. Intr-o oala mai mare puneti ceapa la calit in ulei, adaugati morcovul, pastarnacul/patrunjelul, ardeii (pastrati jumatate ardei rosu pentru zdrente), dovlecelul, rosia decojita, costita si carnea taiata fasii. Dupa cateva minute adaugati...

Ciorba cruda

In Ciorbe la 16 Feb 2013

Se curata legumele si se dau prin storcatorul de suc. Rosia se mixeaza impreuna cu 1 ceapa, iar o bucatica de rosie si cealalta ceapa se toaca foarte fin. In supiera se amesteca cu un tel mic sub forma de para galbenusul, smantana, se adauga rosia si ceapa tocate fin, borsul, putina zeama de...

Ciorba de loboda rosie acrita cu prune verzi

In Ciorbe la 15 Feb 2013

Prunele verzi se spala si se pun la fiert in 1.5 l apa. Se lasa sa fiarba la foc mic 15-20 de minute. Acesta va fi “borsul” pentru ciorba. Intre timp, se curata si se taie marunt ceapa, morcovul, albitura si ardeiul gras, apoi se pun la calit in ulei, impreuna cu costita taiata...

Galuste “infailibile” pentru supa

In Supe la 14 Feb 2013

Intr-un castronel amestecati oul cu bicarbonatul stins cu otet sau lamaie, 1 lingura de ulei si grisul. Turtiti compozitia si lasati-o ( uitati-o ) vreo 45-60 minute, cat preparati supa. Intr-o cana sa aveti la indemana putina supa amestecata cu apa rece. Asezati oala cu supa pe foc foarte,...

Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

In Ciorbe la 12 Feb 2013

Puneti la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare fasolea care a stat la inmuiat minim 12 ore. Intr-o alta oala puneti ciolanul sa fiarba in 3 litri de apa rece, la foc mic, cu capac 1 ora. Curatati si tocati marunt ceapa, radacinoasele si ardeiul gras. Puneti la calit in ulei intr-o...

Supa crema "Exotic International"

In Supe la 11 Feb 2013

Se pune la fiert carnea de pui in 2 litri de apa rece cu putina sare si concentratul de pui. Se adauga zarzavaturile: morcovul, patrunjelul, ceapa, telina si cartofii. Dupa ce s-au fiert (aprox.20-25 minute) se scot zarzavaturile si carnea. Se taie cartoful si legumele albe in bucati mai mari, se...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]