Puneti la fiert ficatul in 2 litri de apa rece cu putina sare si cu albitura, aproximativ 20-25 minute, la foc mic. Spalati orezul si lasati-l sa se umfle cel putin 1/2 de ora in apa rece. Curatati si tocati marunt cepele si puneti-le la calit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, adaugati...
Curatati si zdrobiti usturoiul, iar cu pasta obtinuta frecati bine suncile pe toate partile, apoi puneti-le intr-o oala mai mare si adaugati sarea grunjoasa, dedesubt si deasupra, peste tot.
O data la 2-3 zile intoarceti sunculitele de pe o parte pe alta, iar pe cea de dedesubt o puneti...
Caltabos de porc cu ficat
Puneti la fiert ficatul in 2 litri de apa rece cu putina sare si cu albitura, aproximativ 20-25 minute, la foc mic. Spalati orezul si lasati-l sa se umfle cel putin 1/2 de ora in apa rece. Curatati si tocati marunt cepele si puneti-le la calit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, adaugati...
Sunca de casa
Curatati si zdrobiti usturoiul, iar cu pasta obtinuta frecati bine suncile pe toate partile, apoi puneti-le intr-o oala mai mare si adaugati sarea grunjoasa, dedesubt si deasupra, peste tot. O data la 2-3 zile intoarceti sunculitele de pe o parte pe alta, iar pe cea de dedesubt o puneti...