Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Cum se face coliva lipoveneasca. Arpacaşul fiind din comerţ, era destul de curat, nu mai era nevoie să aleg bob cu bob. Se spală în câteva ape şi se pune la fiert în circa 1 litru de apă. După ce s-a fiert, se strecoară şi se serveşte cu miere de...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
Voturi:54
Voturi:36
Voturi:41
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:12
ieri la 17:05
ieri la 05:59
de RODIMUR 8
pe 25.09 la 13:19
pe 25.09 la 11:08
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
AnyCostescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadea68 1
alldaycooking 1
Studenta_la_cratita 1
danamatei 1
masha 1
IoanaLS 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cum se face coliva lipoveneasca - Kutya
Cum se face coliva lipoveneasca. Arpacaşul fiind din comerţ, era destul de curat, nu mai era nevoie să aleg bob cu bob. Se spală în câteva ape şi se pune la fiert în circa 1 litru de apă. După ce s-a fiert, se strecoară şi se serveşte cu miere de...