DanaModog

1

Bucataras
incepator

Nojorid

Bucataras din 20.05.2014

RETETE27
PRIETENI10
Retete / Mancaruri de post

Fasole frecata (de post)

In Mancaruri de post la 19 Dec 2014

Se lasa fasolea la inmuiat peste noapte, a doua zi se pune la fiert in apa cu sare si foi de dafin. Dupa ce e fiarta se strecoara si se face cu blenderul sau manual cu ustensila de pireu. Se pune in farfurii si pe deasupra se pune un sos facut din ceapa calita in ulei cu putina sare si boia si...

Legume la cuptor (de post)

In Mancaruri de post la 17 Dec 2014

Taiem cartofi si ceapa in 3 sau 4, morcovii si ciupercile si le punem intr-o tava. Presaram ulei, condimente dupa gust (nu va zgarciti cu sarea deorece cartofi trag sarea) si punem apa. Acoperim si dam cuptor. La fiecare 10 minute amestecam. 

Gogosari umpluti (de post)

In Mancaruri de post la 17 Dec 2014

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei, cand devine aurie se pun ciupercutele taiate cubulete si morcovul si se lasa la prajit dupa care se pune cus-cusu si mirodeniile. Eu am lasat la prajit pana cand cus-cusul a devenit auriu. Am umplut gogosari si le-am pus capacelele inapoi si i-am...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 04.01.2015

Basbousa

publicat la 02.01.2015

Supa de vara

publicat la 02.01.2015

Paste cu ciuperci

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]