Am pus carnea la fiert impreuna cu ceapa intreaga.
Am adaugat telina si radacina de patrunjel date pe razartoare.
Am pus sare si delikat.
Am fiert bine carnea, am scos ceapa.
Am desfacut carnea...
Orezul se pune la inmuiat in apa cat sa-l acopere.
Daca varza e prea sarata se clateste in cateva ape.
Se desfac foile de varza. Frunzele exterioare se arunca daca e...
Drojdia se dizolva in laptele cald si se amesteca cu o lingurita de zahar. Apoi se amesteca cu 300 g de faina si se framanta, formandu-se o maia care se lasa sa creasca cel putin o ora la loc...
Amestecăm făina împreună cu zahărul, coaja de lămâie și sarea. Amestecăm laptele împreună cu gălbenuşurile, drojdia și untul topit.
Turnăm compoziția lichidă peste făină. Amestecăm totul foarte bine...
Dupa ce am spalat si curatat puiul l-am transat in bucati si l-am pus la fiert.
Dupa ce am am curatat spuma formata la suprafata, am adaugat legumele intregi, curatate si spalate. Am lasat la...
Pieptul de pui taiat cubulete l-am pus in ulei incins si l-am intors pe toate partile, dupa care am adaugat ceapa tocata pestisor. Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat ardeiul taiat fasii, apoi...
Reteta de preparare a papanasilor
Ouale se mixeaza cu zaharul, pana ce acesta se topeste.
Se adauga branza amestecand in continuare, apoi faina, zaharul vanilat si praful de copt.
Se...
Cofetarul Vesel a devenit prieten cu bucatarimcudiana