publicat la 23.12.2024
publicat la 23.12.2024
publicat la 23.12.2024
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Homar cu spanac și spumă de parmesan
Homarul este viu și are cleștii legați. Se leagă coada de capul homarului cu sfoară alimentară. Nu trebuie îndoită prea tare. Într-o oală se pune apa cu un praf de sare și când dă în clocot, se pune homarul în apa fierbinte și se acoperă cu un capac....
Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"
Se fierb cartofii in coaja intr-o craticioara in care se pun si 3-4 linguri de sare. Cind s-au fiert, se scot, se racesc si se taie felii subtiri. Se pregateste sosul amestecind smintina cu brinza topita, parmezanul ras, cascavalul ras si mararul. Se aseaza cartofii in tava, se toarna...
Salata crocanta a la Anamaria Ferentz
Anamaria a rupt salata cu mina si a asezat-o intr-o farfurie, apoi a adaugat ingredientele, iar la sfirsit a pus dressingul Iata o melodie dintre cele mai cunoscute ale cintaretei Anamaria a mai dezvaluit in Confidential ca este vegetariana....
Salata de fructe cu migdale si miere a la Carmen Bruma
“Semintele de in sint foarte importante pentru tranzitul intestinal. Evitati frisca si folositi mierea peste fructele taiate in bucati medii sau rondele”, sint sfaturile vedetei TV.
Sufleu de conopida a la Stela Popescu
Se fierbe conopida cu un praf de sare “al dente”. Apoi se ia un vas pentru cuptor, se unge cu unt si se pune in el un strat de conopida fiarta. Separat se face sosul din cele 3 oua, care se bat bine cu smintina si faina, ca sa se lege. Apoi, peste stratul de conopida se pun citeva...