Angelica

1

Bucataras
incepator

Baia Mare

Bucataras din 03.02.2013

RETETE37
PRIETENI117
Retete / Paste

Blidul cosașului

In Paste la 8 Feb 2015

1.Din bucata de slanina taiem intai cateva bucatele sub forma de creasta pe care le vom pune deasupra caserolei dupa ce este gata mancarea.Restul o taiem in cubulete sau fasii fine.Carnatul il taiem rondele subtiri.Punem slaninuta si carnatul la prajit intr-o tigaie.Cand sunt gata prajite, tragem...

Placinta cu carne de porc si paste sub capac de aluat

In Paste la 3 Feb 2015

Aluat: 1.Punem faina inr-un castron si facem in mijloc o adancitura  in care punem galbenusul, sarea, zaharul si uleiul de masline. 2.Amestecam pentru inceput usor cu o lingura dupa care incepem sa framantam bine cu mainile pana aluatul are o consistenta elastica si maleabila. Adaugam...

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

In Paste la 11 Ian 2015

1.Punem intr-o cratita putin ulei de masline. 2.Adaugam ceapa taiata fasii subtiri si o lasam pana aceasta devine sticloasa. 3.Adaugm apoi morcovii, telina, gulia, taiate cubulete si ardeii taiati fasii fine. 4.Lasam sa se caleasca toate la foc mediu pana legumele se inmoaie, apoi adaugam...

Pasticho

In Paste la 20 Sep 2014

*Pentru inceput punem branza ricotta la scurs intr-un tifon, sau intr-o strecuratoare. *Pregatim o tava pentru cozonac pe care o ungem pe margini cu putin unt. *Acum ne apucam sa pregatim preparatul.Procedam asa: 1.Punem intr-o cratita putin ulei de masline. 2.Adaugam  prazul...

Taietei lati cu ratatouille si chiftelute din carnat

In Paste la 18 Dec 2013

1.Punem intr-o tigaie mai mare ulei de masline. 2.Luam carnatul si tragem cu mana din membrana bucatele mici de carne de marimea unor chiftelute.Le punem la prajit in tigaie la foc mediu pana se rumenesc, intorcandu-le pe toate partile. 3.Cand chiftelutele din carnat sunt aurii, adaugam...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 31.03.2016

Placinta gradinarului

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

”Cand o sa mai slabesti si tu?”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]