Angelica

1

Bucataras
incepator

Baia Mare

Bucataras din 03.02.2013

RETETE37
PRIETENI117
Retete

Pizza cu prosciutto si capere

In Pizza la 8 Oct 2013

1.Intr-un castron amestecam 1 lingura de ulei cu drojdia, zaharul, sare si apa.Lasam sa stea la loc cald pana incepe sa spumeze, cam 10 minute. 2.Intr-un alt castron mai mare punem faina, facem o adancitura in mijloc, turnam amestecul de drojdie si restul de ulei.Amestecam cu o lingura pana...

Pizza cu ceapa caramelizata, oua de prepelita si branza de capra

In Pizza la 7 Oct 2013

Aluat: 1.Punem intr-un castron faina, drojdia si zaharul. 2.Pornim mixerul si mixam ingredientele adaugand treptat apa calda.Mixam pana aluatul incepe sa se formeze, cam 30  de secunde. 3.Lasam sa se odihneasca 5 minute, dupa care adaugam uleiul de masline, galbenusul de ou, sarea...

Painea de casa...este cea mai buna!!!

In Piine la 2 Oct 2013

1. Punem faina cernuta intr-un vas mare. 2. Facem in mijloc o adancitura si turnam in ea drojdia dizolvata cu zaharul si cu putina apa calduta. 3. Cu o furculita, amestecam foarte usor cu putina faina si facem maiaua.Lasam sa stea putin la dospit,apoi punem sarea, turnam uleiul si pe rand...

Socata reteta bunicii

In Bauturi la 13 Iun 2013

Socata reteta bunicii Punem in borcan apa,drojdia,zaharul sau mierea de albine,steluta de anason,batonul de scortisoara si amestecam foarte bine,pana mierea si drojdia sunt dizolvate complet. Adaugam apoi florile de soc spalate si cu o lingura de lemn le scufundam in apa. Punem apoi in...

Martisorul meu dulce-Kitchen Aid Cake

In Torturi la 23 Mar 2013

Incepem sa pregatim intai crema pentru ca trebuie sa stea la rece mai mult timp.Procedam asa: Crema: 1.Intr-o cratita punem la topit frisca si ciocolata.Lasam la foc domol pana se topeste ciocolata amestecand constant,dar avem grija sa nu dea in fiert. 2.Cand este topita...

Paine spic de grau~sau~Pain d'epi

In Piine la 12 Mar 2013

 Mod de preparare: 1.Punem faina,drojdia si sarea intr-un castron si adaugam 300 ml.de apa calduta . -Framantam totul pana se formeaza o bila si daca simtiti ca aluatul este putin prea dens si mai cere apa,mai puteti adauga inca 50 de ml.Am facut aceasta remarca deoarece depinde si de...

Tortul toamnei

In Torturi la 1 Mar 2013

Mod de preparare: Blatul: 1.Pornim cuptorul la 160 gr grade si ungem cu unt o tava cu diametrul de 22 cm. 2.Intr-o cratita cu fundul gros punem ciocolata si untul si o dam la foc mic.Amestecam cafeaua instant in apa si o adaugam la ciocolata.Amestecam usor pana totul se combina si...

Afisate 31 - 37 din 37 retete    

Postari recente

publicat la 31.03.2016

Placinta gradinarului

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

”Cand o sa mai slabesti si tu?”

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]