publicat la 27.09.2012
publicat la 27.09.2012
publicat la 27.09.2012
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor )
Se fierb picioarele de porc, ca sa fie moale carnita de pe ele. Le lasam la fiert 30 de minute in oala sub presiune Curatam ceapa si o taiem in solzisori. Peste ceapa adaugam sare, dar nu multa. Dupa ce s-a calit adaugam conserva de rosii si lasam sa fiarba. dupa...
Paella De Paella
Se taie carnea in bucatele nici mari, nici mici, ca sa se poata frige bine pe ambele parti. Cu cat carnea este mai fripta, cu atata este mai buna Paella (pilaf). Dupa ce am fript carnea o indepartam si punem ardeiul rosu la calit. La fel procedam si cu ardeiul, il indepartam si punem fasolea...
Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )
Se fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript...
Gazpacho Manchego
Se spala pulpele se taie in bucatele mai mici pentru a se putea frige ,se lasa sa se rumeneasca bine carnea pe toate partile deoarece cu cat este mai crocanta cu atata este mai buna si mai gustoasa. Se curata ardeiul, se taie in bucatele micute, se curata usturoiul si il taiem in bucati mai...