Se curata prazul si se lasa doar partea alba, se taie rondele si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga un praf de sare si se lasa la foc mic aproximativ 15 minute pana se inmoaie.
Intr-un castron se bat 6 oua se adauga 3/4 din smantana si...
Clatite pufoase reteta Prima data amestecam intr-un vas ingredientele solide: faina,zaharul,sarea,praful de copt si bicarbonatul. Dupa care amestecam in alt vas pe cele lichide: laptele cu ouale si untul topit.
Amestecam amandoua...
Foile pentru empanada ori le facem acasa ori le cumparam gata facute. Pentru a face foile amestecati faina cu drojdia in apa calduta apoi adaugati uleiul, galbenusul si putina sare dupa care se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul. Dupa se...
Prima data taiem usturoiul rondele si il punem intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei de masline, taiem si 2 cepe julien si le adaugam peste usturoi, adaugam putina sare si piper le calim vreo 3 minute pana prind o culoare aurie.
Dupa...
Se amesteca branza cu zaharul,oul si cateva picaturi de esenta de rom. Se scoate cotorul la mere avand o forma conica, se pun intr-o tava de cuptor dupa care se umplu cu branza pregatita si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp...
Continut
Absinth-ul este o bautura alcoolica tare de regula 70 de grade de origine elvetiana, de culoare verzuie (in functie de arome este comercializat si in alte culori : rosu, negru,albastru), preparată din frunzele unei specii de pelin...
Dati biscuitii prin razatoarea mica, dupa care topiti untul si il amestecati cu biscuitii. Dupa ce ia-ti amestecat bine ii puneti intr-o tava de tort si ii intindeti cu o lingura sa fie un strat uniform. Se da la cuptorul preincalzit la 180...
Se amesteca sarea,piperul,rozmarinul,oregano,cimbru,curry si boiaua de ardei dulce dupa care se imparte compozitia in doua jumatati.
Se ia jumatate din compozitie si se amesteca cu uleiul,usturoiul cateii intregi si foile de dafin, dupa...
Pastel de praz
Se curata prazul si se lasa doar partea alba, se taie rondele si se pune la calit cu putin ulei. Se adauga un praf de sare si se lasa la foc mic aproximativ 15 minute pana se inmoaie. Intr-un castron se bat 6 oua se adauga 3/4 din smantana si...