publicat la 14.07.2019
publicat la 12.07.2019
publicat la 28.02.2016
Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!
Bucataras.ro
[email protected]
Limonada
Spalam bine lamaile si le taiem in jumatati. Stoarcem sucul din fiecare, una pastrandu-o si o taiem felii. Punem totul intr-o carafa, adaugam apa, zaharul si la final gheata. Amestecam si e gata de servire.
Ciocolata calda de casa
Punem laptele la incalzit. Ciocolata o rupem in bucati potrivite. Cand laptele este fierbinte, atentie sa nu dea in foc, adaugam ciocolata si amestecam continuu pana aceasta se topeste. Lasam sa dea un clocot si este gata. Lasam aproximativ 5 minute sa se mai raceasca, dupa care tunam...
Limonada
Spalam bine lamaile. Le stoarcem bine , adaugam mierea si amestecam pana se topeste. Adaugam apa si dupa preferinta gheata.
Ceai medicinal
Se pune apa la fiert intr-un fierbator. Lamaia se spala bine si se taie felii jumatate, iar cealalta jumatate se stoarce bine intr-o carafa. Punem pliculetele de ceai si chimenul intr-o cana mai mare, adaugam apa clocotita, acoperim si lasam la infuzat pentru 10 minute. Descoperim si...
Cappucino aromat
Apa se pune la incalzit pana e fierbinte. In cana se pun plicurile de cappucino (2 de persoana) si se freaca bine cu zaharul si laptele pana devine o crema spumoasa. Adaugam restul ingredientelor amestecand continuu. La sfarsit adaugam apa.
Fresh mixt
Fructele se curata, se spala bine. Se taie in bucati potrivite si se pun in blender. Se mixeaza aproximativ 5 minute. Se toarna in pahare si se serveste proaspat.
Vin fiert
se pune vinul la fiert se adauga zaharul, scortisoara portocala se curata de coaja, se taie felii si se adauga in vin se fierbe totul 5 minute
Cacao cu lapte si frisca
Laptele se pune la incalzit Frisca se bate tare Intr-o cana se freaca bine cacaua cu putin lapte pana devine o pasta, ulterior turnandu-se tot laptele Intr-un pahar inalt se pune cacaua cu lapte, deasupra frisca batuta tare Se orneaza dupa placul fiecaruia