
publicat la 05.05.2012
publicat la 18.04.2012
publicat la 12.03.2012
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)
Se amesteca varza cu ciuperci cu ouale fierte curatate de coaja si taiate cubulete, cu coaja de lamaie si miezul de nuca. Eu am avut 2 foi de aluat cumparat de vreo 270 de grame si am taiat fasii din el (de pe margini) pe care le-am folosit la decorat. Am asezat pe una din foi umplutura, am...
Pasta de ton cu avocado
Se curata avocado de coaja, i se soate samburele si se pune in robotul de bucatarie impreuna cu ceapa curatata si taiata bucatele, tonul din conserva, maslinele si vreo 2 linguri ulei de masline (sau se poate pune uleiul din conserva). Se mixeaza bine pana devine o pasta. Am servit pe felii de...
Salata cu peste
Se taie ceapa si prazul, morcovul se da pe razatoare, iar ardelul de taie fidelute. Se scurg fasolele, pestele se scoate din conserve si sa marunteste. Se amesteca toate usor. Se adauga sare, ulei, otet sau lamaie dupa gust. Pofta buna!
Tortilla chips de casa
Pasul 1: Intr-un vas adanc se amesteca fainile cu sarea, se pune untul si se adauga putina apa si amestecam. Se tot adauga apa, pana aluatul va fi ca cel de paste/taitei. Apoi se rup bilute de aluat, se pun pe masa pudrata cu faina si se intind bine in foi foarte subtiri (cum cum sunt...