publicat la 07.12.2013
publicat la 23.02.2013
publicat la 11.02.2013
Te-ai izolat de haită. Asta, în traducere liberă, înseamnă “eşti cam lefter”. Ar fi cazul să-ţi găseşti vreo caprioară sau vreun lopătar cu casă, maşină şi ceva în cont.
Bucataras.ro
[email protected]
Muschiulet file - mezel
Am spalat carnea, am ajustat-o ca dimensiuni cu cutitul, ca sa se imbine frumos cele trei bucati, apoi am tamponat-o cu un prosop de bucatarie. Usturoiul l-am mixat cu vinul, putina sare si piper macinat, apoi am adaugat restul condimentelor, si am frecat bine bucatile de muschi cu amestecul...
Pastrama de gasca - mezel
Pieptul de gasca dezosat si fara piele, se spala si se scurge bine de apa, se tavaleste bine in sare grunjoasa, se aseaza intr-un castron ceramic sau de sticla, si se lasa la rece cam 12 ore, dupa care se curata de sarea in exces( carnea deja a tras sare cat i-a trebuit). Usturoiul se mixeaza...