ALIGIULIA

1

Bucataras
incepator

CHIETI

Bucataras din 22.11.2012

RETETE12
PRIETENI16
Retete / Dulciuri

Tiramisu reţetă cu blat

In Torturi la 15 Mar 2013

Tiramisu reţetă cu blat Se incalzeste cuptorul. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul si se bat pana ce devin tari. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apa si cu un pic de mirodenii, apoi se adauga peste albusuri. Se amesteca de jos in sus si se...

Clatite cu Nutella

In Dulciuri la 15 Mar 2013

Se pun intr-un castron ouale, sarea si uleiul. Se amesteca bine si energic cu telul, se adauga apa minerala, apoi faina pana ce devine un aluat care curge..stiti voi.. ca la clatite nu? :-)) Se coc in tigaie care nu trebuie sa o mai ungeti cu ulei pt ca va garantez ca clatitele nu se lipesc...

Mucenici

In Prajituri la 15 Mar 2013

Se pune faina intr-un bol, se face o fantana in mijlocin care se pune ouale, drojdia dizolvata cu un pic de apa calda si o lingurita de zahar, zaharul, untul si se incepe a framanta si se incorporeaza toata faina si tot laptele. Trebuie sa rezulte un aluat lipicios ca la cozonac. Acum, daca mai...

Zeppole

In Prajituri la 15 Mar 2013

Se pune apa la fiert cu sarea si cu untul. Cand da sa fiarba se ia de pe foc si se pune faina, se amesteca energic si se mai pune pe foc pana se desprinde de pe peretii cratitei. Se adauga apoi pe rand cate un ou se amesteca si tot asa pana ce pui toate ouale. Se pune compozitia intr-un posh cu...

Alba ca Zapada

In Prajituri la 23 Noi 2012

Dati drumul la cuptor si va apucati de treaba dupa cum urmeaza: Intr-un vas puneti ouale intregi si zaharul amestecand cu mixerul pana devin ca o spuma, apoi se adauga uleiul, laptele, amoniacul stins, coaja de lamaie, zaharul vanilat si se amesteca bine. Scoateti mixerul si incepeti sa...

Mini-rulada cu ciocolata

In Prajituri la 23 Noi 2012

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti  e sa aprindeti cuptorul la 180°C. Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine cu mixerul si un pic de sare pana devine o spuma alba. Se adauga zaharul si se mai bate pana ce se intareste bine si devin lucioase (secretul e sa rasturnati...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 16.03.2013

Aperitiv surpriza

publicat la 15.03.2013

Tiramisu reţetă cu blat

publicat la 15.03.2013

Clatite cu Nutella

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]