Spalam bine carnea, o taiem in cuburi mici si o punem la fiert in apa rece, avand grija ca de fiecare data sa adunam spuma formata. Intre timp, tocam sau/si feliem legumele (telina, pastarnacul,...
Punem o oala cu apa si sare la fiert.Cand fierbe apa punem spaghetele la fiert.
Intr-o tigaie punem ulei de masline si zeama de la lamaie si o punem pe foc.Punem tonul scurs si lasam 2-3...
Intr-un castron se pune faina si o amestecam bine cu praful de copt si sarea ,apoi o frecam cu untura sau margarina (eu am folosit untura fiindca iasa mai frageda )
se...
Prima data pregatim taiteii:
Intr-un bol punem oul, un praf de sare si le amestecam.
Adaugam faina treptat pana obtinem un aluat omogen.
Presaram faina pe masa de lucru, intindem aluatul intr-o...
Feliem fiecare bucata de muschiulet de porc in trei, dar lasam cate un capat intreg si batem cele trei felii usor cu ciocanul de snitele.
Din condimente, putin ulei si sare, facem un sos cu care...
Bomboanele se pun la topit pe bain Marie, împreună cu laptele și untul, amestecându-se continuu, până se omogenizează toate ingredientele, apoi se lasă la răcit. Între...
miki mihaela a devenit prieten cu Mini_Chefs