yammy

1

Bucataras
incepator

Mures

Bucataras din 01.05.2009

RETETE103
PRIETENI11
Retete

Muffin's cu ciocolata

In Prajituri la 14 Mai 2009

-amestecam ingredientele uscate: faina+praful de copt+cacaoa+cioco -mixam bine oul+zaharul+zaharul vaniliat+uleiu+laptel -adaugam compozitzia e ingrediente uscate la cea mixata (3)*...si mixa -punem hartiute in forma de briose/muffin -turnam compozitzie in forme(nu pana sus de tot)...

Coronita umpluta

In Prajituri la 14 Mai 2009

-Se unge forma si se tapeteaza cu pesmet. Se incinge cuptorul la 180 grade. -Se separa ouale, se freaca untul cu zaharul galbenusurile, coaja si zeama de lamaie. Se adauga faina, amidonul si praful de copt si se amesteca. Se bat albusurile spuma cu sare si se adauga la compozitie cu ajutorul...

Chec fara grasime...fara cuptor :)

In Prajituri la 14 Mai 2009

-Intr-un castron se pune oul, zaharul, praful de sare si zaharul vaniliat -se mixeaza pana se albeste -se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca -se adauga laptele si se amesteca -cacaoa -pregatim 4 pahar, punem pe fundul (paharului) hartie de copt, se umple...

Chec marmorat cu mac

In Prajituri la 14 Mai 2009

-se sparg cele doua oua si se mixeaza cu zaharul -se adauga laptele si uleiul -se mixeaza -se adauga faina+praful de copt si se mixeaza -se imparte compozitzia in doua, jumate se amesteca cu galbenusul -la cealalta jumate se adauga macul -ungeti tava cu ulei si o tapetati cu faina,...

Bile de cocos

In Prajituri la 14 Mai 2009

-se pun toate ingredientele intr-un castron -si se framanta cu mana -se formeaza bilute -se coc la foc mic, pe treapta de sus cateva minute, pana incep sa prinda culoare -se orneaza cu ciocolata topita

Briose cu cascaval sau branza

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2009

-se pune intr-un castron ouale cu uleiul, laptele si cascavalul/branza si se amesteca -apoi se adauga faina si se amesteca -se toarna compozitia in forma de briose unsa cu ulei si se da la cuptor la 200 de grade 20 de minute -dupa ce se racesc se scoat din forma

Trigoane crocante

In Prajituri la 14 Mai 2009

-amestecam margarina rece cu faina -pana rezulta un aluat -adaugam zaharul, ouale, scortisoara, coaja de lamaie si praful de copt -framantam si dam alauatul la frigider 30 min -dupa 30 min incingem cuptorul la 200 grade, intindem aluatul subtire si taiem in forma de triunghiuri si bagam la cuptor

Desert pancakes Jamie Oliver

In Prajituri la 7 Mai 2009

Se separa galbenusurile de albusuri, galbenusurile se pun intr-un castron cu zaharul (poza 1) Se mixeaza pana se albeste compozitia (poza 2) Se adauga laptele si se mixeaza in continuare (poza 3) Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga la compozitzia de mai sus si se mixeaza ...

Panda

In Prajituri la 7 Mai 2009

Aluat alb: -se pun toate ingredientele intr-un lighenus (poza 1) -se framanta un aluat si se lasa 20 min acoperit cu un prosop (poza 2) Aluat cacao: -se pun toate ingredientele intr-un lighenus (poza 3) -se framanta un aluat si se lasa 20 min acoperit cu un prosop(poza 4) Dupa 20...

Amandina

In Prajituri la 7 Mai 2009

Pt blat: -Bati albusurile spuma cu sarea, 5 lg de apa si zaharul. Adaugi cacaoa, cele 7 galbenusuri batute separat si faina. Amesteci toate ingredientele cu mixerul, apoi torni compozitia in tava si coci 25 min. (poza 1) Pt crema:- freci zaharul cu ouale si cacaoa(poza 2) -le fierbi...

Cornuri

In Prajituri la 4 Mai 2009

-drojdia se pune intr-un bol, peste ea o lingurita de zahar si umpic de lapte caldut, se lasa 15 min sa se umfle -se pun toate ingredientele intr-un castron (poza 1) -se framanta bine, bine (poza 2) -se lasa 50 min sa creasca -dupa ce a crescut se intinde aluatul pe planul de lucru, sa nu fie...

Prajitura cu mac

In Prajituri la 4 Mai 2009

Pt aluat: -Din toate ingredientele se framanta un aluat potrivit, din care se intind 2 foi (poza 1) Pt crema: -se macina macul (poza 2) -macul se amesteca cu zaharul, faina,praful de copt, zaharul vaniliat, laptele (poza 3) -albusele se bat spuma si se adauga la crema amestecand usor de...

Pufoase

In Prajituri la 4 Mai 2009

*separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le batem cu 60 gr zahar pana se albeste compozitia (poza 1) *albusurile le mixam cu celelalte 60 gr zahar pana obtinem o bezea tare, (poza 2) *amestecam cele 2 compozitii usor cu o lingura de jos in sus (poza 3) *amestecam faina cu amidonul si...

Afisate 91 - 103 din 103 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Culorile recomandate azi pentru a-ti amplifica energiile sunt galben, orange, auriu, culorile curcubeului

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]