Amestecam apa cu zaharul pana devine un amestec omogen dar fara ca acesta sa se topeasca complet. Punem la foc mediu pana capata culoarea chihlimbarului fara sa amestecam deloc. Adaugam apoi margarina si amestecam. Luam de pe foc si cu grija adaugam si frisca.
Cand este cald, sosul este...
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline pana se inmoaie. Punem pasta de rosii concentrata si usturoiul si se mai lasa la calit 3-4 minute.
Se adauga apoi 500 ml de pasta de rosii, oregano, zaharul, sare si piper si circa 250 ml de apa fierbinte si se lasa pe foc moderat pentru...
Sos caramel
Amestecam apa cu zaharul pana devine un amestec omogen dar fara ca acesta sa se topeasca complet. Punem la foc mediu pana capata culoarea chihlimbarului fara sa amestecam deloc. Adaugam apoi margarina si amestecam. Luam de pe foc si cu grija adaugam si frisca. Cand este cald, sosul este...
Sos de rosii pentru pizza sau paste
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline pana se inmoaie. Punem pasta de rosii concentrata si usturoiul si se mai lasa la calit 3-4 minute. Se adauga apoi 500 ml de pasta de rosii, oregano, zaharul, sare si piper si circa 250 ml de apa fierbinte si se lasa pe foc moderat pentru...