publicat la 29.08.2021
publicat la 29.08.2021
publicat la 29.08.2021
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Cum sa faci cartoful copt perfect
Se încălzeşte cuptorul la 220º C/gaz 7. Se ung cartofii cu un strop de ulei, sare şi piper şi se dau la cuptor pe o tavă timp de 25 de minute. Se dă focul mai mic, la 190º C/gaz 5 şi se mai lasă 1 oră-1 oră şi 15 minute, sau chiar mai mult, până...
Frigarui pentru toate gusturile
Somon învelit în salvie şi prosciutto Se taie 2 x 100g fileuri de somon în bucăţi groase şi se înveleşte fiecare bucată în frunze de salvie şi o felie de prosciutto. Se taie ½ de focaccia în bucăţi şi se înfige alternativ pe...
4 variante de unt aromat pentru friptura la gratar
Mai întâi prepară untul Se scot 100g de unt de la frigider şi se lasă timp de o oră la temperatura camerei să se înmoaie. Aroma este cheia, astfel că alegeţi unt fără sare sau cu un conţinut redus de sare. Se amestecă bine untul cu o lingură de lemn...
Sfaturi pentru un cozonac mai pufos
Toate ingredientele necesare pregatiri cozonacului se scot din frigider sau camara rece si se lasa peste noapte intr-o incamera incalzita. Pentru a da cozonacului o culoare galbena mult mai intensa,ouale se sparg de seara si se presara cu sare. Albusurile se bat mult mai repede daca in...
Cateva secrete pentru bucatarie
Pentru a curata o oala in care ai ars mancarea,adauga niste ceapa taiata,adauga apa clocotita,tine-o 5 minute dupa care poti so speli. Foloseste un tocator de lemn nu de plastic,astfel eviti ca bucatele mici din tocatorul de plastic sa se amestece cu legumele pe care le tai,in plus nu...