_Alina_

1

Bucataras
incepator

Piatra Neamt

Bucataras din 16.05.2012

RETETE342
PRIETENI238
Articole

Fructele goji - compozitie, efecte si reactii adverse

In Fructe, la: 31 Mai 2013

Desi este folosit de mii de ani de catre chinezi, abia de cativa ani acest fruct a "cotropit" piata occidentala adjudecandu-si rapid titlul de super-fruct. Stiu, stiu e plin internetul de site-uri care il recomanda, dar n-am vazut pe niciunde sa pomeneasca de posibilele efecte adverse ale...

Sentimente amare

In Cu de toate, la: 13 Noi 2012

  De vreo saptamana tot caut curajul de spune ce am pe suflet. Iata ca azi am gasit doza necesara si m-am apucat sa insir pe foaie sentimentele amare care ma inunda de ceva timp. Nu sunt scriitor, nu sunt filosof, nu sunt geniu’ neinteles. Sunt doar EU, omul   simplu din...

Afisate 1 - 2 din 2 articole    

Postari recente

publicat la 24.03.2015

Mancare de post - Galuste cu soia

Horosmopul tau de astazi:

Taur

O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.

 
 
 
Retete preferate
Foie gras

Voturi:33

Doboș

Voturi:54

Gem de capsuni

Voturi:21

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 25

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]