publicat la 06.12.2014
publicat la 16.11.2014
publicat la 16.11.2014
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Hamsii la cuptor
Curatam si spalam hamsile si ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Taiem rosiile,usturoiul si ceapa rondele groasute. Luam un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei si facem un pat din rosii apoi punem ceapa si usturoiul.Asezam pestele pe patul facut ,tocam patrunjelul si il punem pe...
Platica prajita
Curatam bine pestele si il punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem sare si oregano inauntu si pe dinafara pestelui. Il dam prin faina si il prajim la foc mijlociu pe ambele parti. Batem zeama de lamaie cu sare si oregan si servim pestele. Pofta buna!
File de biban la cuptor
Punem pestele la decongelat intr-o strecuratoare. Curatam cartofi,dovlecei si usturoiul,ii taiem dupa plac . Luam o tava incapatoare punem legumele ,sare, oreganul si uleiul amestecam bine si pe deasupra lor punem si pestele, adaugam zeama de lamaie ulei si sare . Bagam la cuptor si...