publicat la 01.03.2020
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Tort Green Sugar
Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si se bate pana se obtine o spuma tare. Se amesteca apoi pe rand cu cele 5 galbenusuri si praful de copt...
Spuma cu capsuni
Capsunile le spalam si le curatam de codite. Capsunile se taie in doua daca sunt mici sau feliute daca sunt mai mari. Albusurile le punem intr-un castron si le mixam bine. Adaugam pliculetele de green sugar si mixam bine pana cand spuma devine foarte densa....