Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...
publicat la 28.05.2014
publicat la 27.05.2014
Voturi:20
Voturi:12
Voturi:47
Set de 10 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Suport pentru ustensile de bucatarie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 19:35
de Bucataras 8
la 07:45
ieri la 07:16
pe 29.09 la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
de RODIMUR 8
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
Carmen 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
laviniaticu 1
InLumeaMea 1
dany_dumy2006 1
MonicaGR 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de lapte bătut
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...