publicat la 13.03.2016
publicat la 13.03.2016
publicat la 15.02.2016
Incepe o perioada in care iti doresti mai putina agitatie si mai multa meditatie. Este momentul sa stai de vorba cu tine insuti/insati si sa iti clarifici ce te motiveaza si te ajuta sa progresezi, dar si ce anume te impiedica sa evoluezi asa cum ai vrea.
Bucataras.ro
[email protected]
Tagliatelle cu porc in sos de vin
Am taiat carnea felii si am pus-o in bait din ulei masline, 1 lingura mustar, condimente carne porc, rozmarin. busuioc, maghiran, am amestecat f bine si am lasat 1 ora. Intr-o tigaie am pus ulei si am rumenit carnea. Imediat ce capata o crusta, am stins cu vin si am potrivit de sare si piper....
Spaghete bologneze
Intr-un vas am pus putin ulei si am calit ceapa taiata marunt si condimentata. Dupa ce s-a inmuiat am adaugat carnea tocata si morcovul dat prin razatoare si le-am lasat sa se prajeasca. Am adaugat si vinul si rosiile din borcan. Am lasat sa fiarba cu capac pana se evapora vinul. La final adaugam...
Spaghetti alla carbonara
Intr-o oala mare, am pus la fiert cel putin 3 litri de apa. Cand incepe sa fiarba, condimentam cu sare (foarte putina insa, pentru cabaconul si branza vor oferi aroma pastelor) si fierbem, urmarind instructiunile de pe ambalaj. Cat timp fierbem spaghetti, ne ocupam de sos: taiem baconul in...