
publicat la 26.05.2015
publicat la 05.10.2014
publicat la 31.08.2014
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Sote de ciuperci
Ciupercile se spala si se taie, insa nu foarte marunt, ceapa si morcovul se curata si se spala, apoi se taie marunt. Intr-o tigaie incingem 2-3 linguri de ulei calim ceapa si morcovul cateva minute apoi se adauga ciupercile. Le lasam sa fiarba la foc moderat pana scade sucul lasat de...
Orez cu ciuperci
Alegem orezul, il spalam si il punem la fiert in apa cu o lingura de vegeta si o lingura de ulei (1 parte orez si 4 parti apa) si cand e aproape fiert oprim aragazul. Curatam si taiem ceapa, morcovul si ciupercile. Intr-o tigaie mai inalta punem putin ulei si calim ceapa adaugand apa...