publicat la 26.05.2015
publicat la 05.10.2014
publicat la 31.08.2014
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Cabanos in foietaj
Lasam aluatul la dezghetat, la tempetatura camerei. Taiem cabanosul in bucati de 7-8cm. Pudram masa cu faina si asezam foaia de aluat. o mai intndem foarte putin cat sa se indrepte si taiem fasii de 1-2 cm latime. Luam cate o fasie de aluat si infasuram cabanosul de jur impejur ca o spirala....
Snitele din piept de pui
Spalam pieptul de pui. Taiem fasii apoi cubulete mici. Intr-un castron batem ouale cu faina, sare si piper. Consistenta trebuie sa fie ca aluatul pentru clatite. In acesta aluat punem pieptul de pui si amestecam. Luam cate o lingura de compozitie si punem in uleiul incins dandu-i forma...
Paine umpluta
Spalam si taiem ciupercile feliute. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si punem ceapa verde. Lasam 1 min ceapa la calit apoi adaugam ciupercile si amestecul mexican si mai lasam pe foc pana cand ciupercile devin moi. La sfarsit condimentam dupa gust. Taiem partea de sus a painii, scoatem...
Omleta cu ceapa verde si ciuperci
Curatam ceapa si ceapa verde si o tocam marunt. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de ulei si calim ceapa. Cand incepe sa se prajeasca ceapa adaugam ciupercile si ceapa verde si lasam cateva minute cat sa se inmoaie ciupercile, apoi punem ouale care...
Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval
Preparare Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se sfarama (ai mei se cam racisera si i-am dat pe razatoare). Peste cartofi adaugam ouale, cascavalul ras, mararul tocat fin, faina, untul topit si racit, praful de copt...