pity19

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 05.02.2014

RETETE277
PRIETENI47
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpe si aripi la cuptor

In Pui la 28 Apr 2014

Clatim pulpele si aripioarele , le punem in tava unsa cu ulei , luam o cana cu apa si o turnam in tava, dupa care acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit aprox 30-40 de minute la foc mediu Luam o mana - doua de orez , clatim sub jet de apa rece dupa care punem intr-o oala...

Drob de miel

In Oaie la 21 Apr 2014

Spalam bine carnea sub jet de apa rece si curatam bine ; Punem intr-o oala cu apa la fiert organele ; Dupa ce au fiert le taiem marunt ; Cand carnea este aproape fiarta adaugam cateva fire de usturoi , patrunjel si marar plus condimentele ; Dupa ce carnea ii fiarta scoatem din apa ;...

Carne de miel cu vin rosu

In Oaie la 20 Apr 2014

Clatim carnea de miel in jet de apa rece.  Condimentam bine . Asezam intr-o tava de cuptor , adaugam untul , vinul si apa . Lasam la cuptor cca 90 de minute la foc mediu . 

Cotlet de porc la cuptor

In Porc la 20 Apr 2014

Pregatim carnea , o crestam frumos , taiem feliute de rosie si bagam intre fiecare bucata taiata , condimentam ; Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt in care punem carnea si cartofii , untul si apa. Dam la cuptorul preincalzit aprox 50-60 de minute , verificam daca e facuta carnea ,...

Snitel din piept de pui

In Pui la 19 Apr 2014

Clatim pieptul de pui sub jet de apa rece , indepartam pielita , taiem feliute , batem foarte putin cu ciocanul , condimentam , lasam sa stea 1-2 ore la frigider. Luam o tigaie in care am turnat ulei , dam la incins , snitelul il trecem prin faina , ou si iar faina , dupa care il dam la prajit...

Snitel din carne de porc

In Porc la 19 Apr 2014

Clatim putin carnea , dupa care indepartam pielita , taiem felii , batem bine cu ciocanul ptr snitele , condimentam cu sare , piper , boia , vegeta , pe ambele parti , lasam in farfurie si dam la frigider sa intre mai bine aromele de la condimente in carne ; Eu am lasat aprox 2-3 ore la...

Fasole boabe cu carnat

In Mancaruri cu carne la 16 Apr 2014

Clatim fasolea bine, pregatim o oala in care punem fasolea si apa cat sa acopere , dam la fiert , lasam pana fasolea e moale . Taiem bucatile de carnat rondele , intr-o tigaie cu o lg de ulei facem prajeala , adaugam si ceapa pe care am taiat-o marunt ; Amestecam ceapa cu carnatul , punem si...

Cartofi prajiti cu carne de pui

In Pui la 15 Apr 2014

Intr-o tigaie cu ulei , punem cartofii la prajit ( am clatit bine cartofii,  ii curatam de coaja , taiem ronadele si pai , dam la prajit pana se rumenesc bine ; Adaugam intr-o cratita un pahar de apa  la fiert, adaugam oul , lasam 10-15 minute la fiert , curatam de coaja ,...

Cartofi la cuptor

In Mancaruri cu carne la 14 Apr 2014

Luam o tava de cuptor rotunda, ungem cu ulei, punem cartofii, carnatul taiat, toba taiata, carnea de pui taiata marunt  mi-a ramas de ieri era gata fiarta), dupa care condimentam (sare, piper, vegeta, oregano, chilli ). Mai adaugam 2 linguri de ulei si jumatate de cana cu apa . Dam la...

Carne de miel cu piure

In Oaie la 13 Apr 2014

Friptura de miel : Clatim foarte bine carnea sub jet de apa rece (eu am luat carne de la macelarie gata taiata ptr fript). Condimentam foarte bine carnea cu sare, piper, oregano, vegeta, chilli. Ungem o cratita cu ulei, punem carnea, adaugam o cana jumatate de apa, dam la foc mediu, lasam pana...

Cordon bleu cu piure

In Mancaruri cu carne la 13 Apr 2014

Piure : Clatim cartofii , curatam de coaja , taiem in patru ; Asezam cartofii intr-o oala,condimentam dupa care punem apa cat sa ii acopere ; Dam la fiert pana sunt moi ; Punem o tigaie cu ulei la incins , in care prajim cordon bleu ; Rumenim bine pe ambele parti si asezam pe o farfurie , pe...

Pui cu carnati

In Pui la 12 Apr 2014

Clatim bine puiul si-l punem la fiert intr-o oala cu 3 cani de apa. Lasam aproximativ 15 minute. Scoatem si taiem uniform. Dupa ce l-am taiat il mai dam sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care intr-o cratita punem uleiul, bucatile de carne, o cana de apa din oala in care au fiert, condimentam...

Piept de pui fiert cu ciuperci

In Pui la 12 Apr 2014

Curatam jumatatea de piept de pui, dam deoparte pielita si grasimea, condimentam si dam la fiert intr-o oala cu o cana jumate de apa. Ciupercile le clatim bine, dam coaja deoparte, le taiem in 8 si dam la fiert impreuna cu pieptul de pui cca 20 de minute, dupa care spargem un ou in aceeasi oala...

Fasole cu carne de porc

In Porc la 11 Apr 2014

Clatim fasolea cu apa rece , carnea taiata bucatele o punem la fiert impreuna cu fasolea , punem apa cat sa acopere ; Lasam sa fiarba pana fasolea se inmoaie putin , dupa care adaugam morcovul taiat marunt , ceapa tocata  si putina sare ; Lasam sa fiarba , pana fasolea e gata si carnea de...

Hamburger

In Mancaruri cu carne la 7 Apr 2014

Pasta de mici o punem intr-un castron , adaugam un ou si pesmet , cat sa nu fie prea lipicios ; Intr-o tigaie subtire punem o lg de ulei , dam la incins , intoarcem pe ambele parti , cand e gata lasam la racit putin pe o farfurie . Taiem chifla in doua , ungem cu mustar pe o parte , pe...

Carnat de casa prajit

In Mancaruri cu carne la 6 Apr 2014

Luam carnatul , taiem in doua , crestam ; Punem o tigaie cu putin ulei la incins , cand s-a incins , adaugam carnatul , lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti!

Pui la cuptor cu cartofi

In Pui la 6 Apr 2014

Spalam bine puiul , crestam , condimentam , punem intr-o tava , adaugam si cartofii curatati , taiati in 4 si clatiti ; Condimentam bine , adaugam usturoi granulat , putina apa; Dam la cuptorul preincalzit la 190 grade , aprox 40-50 de minute!

Cartofi prajiti cu mititei

In Mancaruri cu carne la 6 Apr 2014

Scoatem cartofii de la congelator , lasam putin ,condimentam , pregatim o tigaie incinsa cu ulei , adaugam cartofii in tigaie ; Lasam pana se rumenesc bine ; Intre timp prajim micii intr-o tigaie( fara ulei ) , rumenim bine pe ambele parti ! Servim alaturi de cartofi prajiti!

Piure de cartofi cu mititei

In Mancaruri cu carne la 6 Apr 2014

Intr-o oala punem la fiert cartofii curatati ,taiati in 4 si clatiti ; Lasam sa fiarba aprox 20 de minute . Scurgem de apa , adaugam cartofii intr-un vas , condimentele , cu telul zdrobim cartofii , punem unt , amestecam bine pana devine foarte moale; Dezghetam micii , punem o tigaie fara ulei la...

Legume fierte cu spate de pui

In Pui la 2 Apr 2014

Dam legumele taiate la fiert aprox 20-25 minute, pana sunt gata. Spatele de pui il punem si pe el la fiert  in putina apa si sare. Lasam la fiert cca 20 minute. Dupa ce legumele au fiert scurgem apa, asezam pe o farfurie. Scurgem si spatele de pui de apa ramasa, dam putin la rumenit intr-o...

Oua umplute

In Ficat la 1 Apr 2014

Punem 5 oua la fiert , le lasam aprox 10 minute ; Dupa ce au fiert , curatam de coaja fiecare ou , taiem in doua , golim de galbenus . Galbenusul il amestecam cu uleiul si pateul , iar apoi umplem fiecare jumatate de ou cu umplutura , lasam la frigider pana la servire! ( se poate adauga si branza...

Cartofi prajiti cu snitel de pui congelat

In Pui la 1 Apr 2014

Cartofii curatati si taiati feliute , ii punem intr-o tigaie incinsa cu ulei , lasam cateva minute,aprox.20 minute , depinde de aragaz . Scoatem cartofii si adaugam snitelul de pui la prajit ,lasam 5  minute pe ambele parti ,punem la scurs de ulei pe un sevretel de hartie!

Carnat prajiti cu amestec de legume

In Porc la 1 Apr 2014

Punem cartofii la fiert in putina apa , lasam aprox 10-15 minute , legumele congelate le punem si pe ele la fiert aprox 15 minute, adaugam si putina sare ;  Punem o tigaie la foc mediu , punem bucatelele de carnat , le lasam pana se rumenesc putin ( fara ulei)  , scoatem ...

Pui la tigaie

In Pui la 30 Mar 2014

Adaugam puiul desfacut si taiat uniform intr-o tigaie cu o cana de apa. Dupa ce apa a scazut, adaugam sare, piper, oregano. Dupa 10 minute adaugam sos de rosii, putin unt  si lasam putin pe foc. Servim alaturi de cartofi prajiti , piure sau legume gratinate ( dupa preferinte )

Sarmale

In Mancaruri cu carne la 30 Mar 2014

Pragatim umplutura pentru sarmale: Carnea de porc o amestecam cu cele doua pahare de orez (date la prajeala 5-10 minute) , apoi adaugam marar, sare, piper, boia, dupa gust. Amestecam bine, pregatim o oala, adaugam foite de varza murata la fundul "oalei", dupa care adaugam compozitia...

Cartofi la cuptor cu carnati

In Porc la 20 Mar 2014

Se curata cartofii , taiem rondele , curatam morcovul , taiem cubulete ,punem la fiert aprox 10 minute in apa cu sare . Pregatim condimentele pentru cartofi : punem intr-un bol 2 lg boia iute , o lg vegeta , o lg sare ,un varf lg piper , slanina afumata cateva bucatele . Scurgem cartofii si...

Ficatei de pui cu orez

In Ficat la 18 Mar 2014

Punem orezul la fiert cu putina apa ; Ficateii ii punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline , lasam 10 minute , adaugam o cana\doua de apa ; Dupa ce apa a scazut  adaugam  sare , piper si pasta de tomate .Mai lasam 2\3 minute pe foc. Cand orezul s-a fiert , adaugam o lingura de...

Pui la cuptor

In Pui la 22 Feb 2014

Se spala bine puiul, se taie in bucati ; Se pun ingredientele pe el (sare,piper,vegeta,marar) , se lasa 15 minute . Se preincalzeste cuptorul la 220 grade ; Se pune in tava hartie de copt , peste unt taiat marunt , punem carnea , iar peste unt .. Se lasa la cuptor maxim 50 minute ....

Carne de pui cu piure de cartofi si polonezi.

In Pui la 20 Feb 2014

Se curata cartofii de coaja, se clatesc, se taie rondele. Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare, cand apa da in clocot adaugam cartofii, lasam 20-30 minute sa fiarba.  Intre timp crestam polonezii pe ambele parti, punem intr-o tigaie putin ulei la incins, adaugam polonezii, lasam...

Afisate 31 - 59 din 59 retete    

Postari recente

publicat la 15.09.2016

Prajitura cu mere

publicat la 23.02.2015

Pulpe de pui si piept la cuptor

publicat la 11.02.2015

Chiftele de pui

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Cereale cu lapte sau lapte cu cereale? Vei fi zguduit de această dilemă pe toată durata zilei. Azi chiar poţi fi acuzat pe bună dreptate că o cam zgudui…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]