publicat la 12.02.2014
publicat la 05.01.2014
publicat la 27.10.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Orez cu fructe de mare
Se pune orezul la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie se caleste jumatate din ceapa cu usturoiul zdrobit cu mana. Dupa ce usturoiul a prins culoare se scoate din tigaie si il aruncam. Se adauga jumatate din ardei, mazarea, morcovul si jumatate din cantitatea de porumb. Se lasa cateva minute la...
Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte
Se dezgheata vongolele. Intr-o tigaie calim ceapa si adaugam vongolele. Lasam in jur de 5 minute,adaugam sucul de rosii,maslinele si lasam sa scada putin sosul. Separat curatam cartofii de coaja,ii dam prin razatoare,ii presaram cu sare si ii lasam sa e scurga de apa. Dupa aceea ii...
Salata cu fructe de mare in otet
Se spala legumele si fructele de mare se scot de la otet si se clatesc cu apa rece Intr-un bol se pune salata rupta fasii, se adauga morcovul taiat rondele, ardeiul taiat fasii, ceapa taiata julien, rosiile taiate bucati mari, castravetele taiat rondele si fructele de mare. Se adauga sare,...