publicat la 12.02.2014
publicat la 05.01.2014
publicat la 27.10.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Aperitiv
Se curata gogonelele de interior,se presara sare in interior si se lasa cu fata in jos sa se scurga bine. Tonul se scurge de uleiul din conserva,se marunteste bine cu o furculita. Se taie morcovul rondele.Maslinele se spala si se scurg bine de apa. Se ia o gogonea,se pune o rondea de...
Salata de icre
Se curata icrele de pielita ,se pune sare si se dau la rece pentru a lasa zeama. Cu ajutorul unui mixer ,mixam icrele adaugind cite putin ulei.Ele is vor mari volumul treptat. Apoi adaugam la fel,putin cite putin apa minerala si zeama de lamaie. Se adauga ceapa tocata marunt si se...
Rulada aperitiv
Orezul se fierbe in apa cu sare.Cind e fiert il dam de pe foc si se lasa la racit. Ouale se fierb si ele.Cind sunt gata le decojim si le taiem felii. Ardeiul si dovlecelul le taiem felii si le facem la grill.Le lasam sa se raceasca. Pe o foaie de aluminiu facem un strat de prosciutto...
Orez cu mix de branzeturi
Orezul se pune la fiert. Morcovii se curata si se dau prin razatoare. Dovlecelul se taie cuburi mici, iar usturoiul se taie felii. Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu dovlecelul. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand orezul este aproape fiert, se adauga morcovul si se...
Mamaliga umpluta
Se taie ciupercile in 4 ,in functie de marimea lor,se toaca ceapa. Intr-o tigaie cu putin ulei punem usturoiul zdrobit impreuna cu ceapa. Lasam sa se caleasca. Cand s-au calit ,se arunca usturoiul si se adauga ciupercile, carnea tocata si kaizerul. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la...