publicat la 24.05.2013
publicat la 14.03.2013
publicat la 01.03.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Buna ziua , dragi si harnici bucatarasi ! Eu nu fac zacusca in fiecare an , doar cand mi se face pofta de vreun sortiment . Asa ca anul acesta am zis sa incerc si zacusca de peste (cam Ina si cu Costel al ei se fac vinovati de pofta mea) . Cum pestele este f sensibil , am zis sa sterilizez borcanele in cuptor , dar va rog sa-mi spuneti daca sa le pun cu capac sau fara . Va multumesc mult si as aprecia daca mi-ati respunde azi , ptr ca acusica e gata .