patrick_2010

1

Bucataras
incepator

ocna mures

Bucataras din 03.12.2012

RETETE15
PRIETENI36
Retete / Aperitive / Garnituri

Pogacele cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 7 Mar 2013

Din toate ingredientele se framanta un aluat, pana cand  este mai elastic. Aluatul se lasa la frigider peste noapte (eu il las doar o ora la frigider, depinde cum am timp). Se intinde o foaie din aluat cam de 1 cm grosime si se taie forme rotunde cu un pahar mai micut. Se ung cu ou....

Orez cu amestec mexican

In Aperitive / Garnituri la 7 Ian 2013

Circa 50 ml ulei se pun intr-o tigaie. Cand e fierbinte se adauga orezul (cca 8 "maini") se lasa putin sa se inroseasca (nu foarte mult). Intre timp intr-o craticioara punem cca 500 ml apa. Cand e fierbinte adaugam in ea cubul cu aroma de gaina. Cand orezul s-a inrosit putin adaugam...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 22.02.2014

Melci cu Finetti si cacao

publicat la 30.06.2013

Foietaj cu cirese

publicat la 12.05.2013

Chec pufos cu rahat

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]