publicat la 15.05.2013
publicat la 14.05.2013
publicat la 14.05.2013
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Clatite (stil propriu)
Punem la incalzit laptele dar sa nu dea in clocot si punem untul (margarina) sa se topeasca in lapte. Se lasa la racit. Ouale le mixam bine cu zaharul pana compozitia devine albicioasa si se adauga faina amestecand bine cu un tel. Punem romul si laptele caldut, continuand amestecarea pana obtinem...
Prajitura cu branza dulce si bezea
Albusurile se bat spuma cu zahar si apa rece, separat intr-un bol mixam galbenusurile cu sare. Cand albusurile sunt spumate bine se amesteca usor cu compozitia formata din galbenusuri. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt . Compozitia obtinuta se pune intr-o forma tapetata cu...
Reteta de preparare a papanasilor
Reteta de preparare a papanasilor Faina se cerne. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se clatesc sub jet de apa rece. Branza de vaci se amesteca cu faina, ou, zahar, bicarbonat, razatoare de lamaie, apoi din compozitie se impart 12 bucatele de aluat. Din fiecare bucata de aluat se...
Tort in straturi cu mijloc de bezea
Pentru prima foaie mixam bine albusurile cu zaharul pana formam o compozitie albicioasa apoi incorporam faina. Aluatul obtinut il turnam intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt (eu am folosit o tava dreptunghiulara de marimea unui caiet studentesc) si bagam la cuptor 15 - 20 de...
Prajitura cu morcov
Ouale se bat bine cu zaharul pana se formeaza o compozitie albicioasa. Treptat turnam uleiul si esenta de rom in timp ce amestecam. Faina o amestecam cu praful de copt , bicarbonatul de sodiu, putina sare si o incorporam in compozitia formata din oua. La final adaugam morcovul ras si stors bine...