nilgun

1

Bucataras
incepator

Constanta

Bucataras din 27.03.2013

RETETE82
PRIETENI313
Retete / Mancaruri de post

Chec de post by Miha

In Mancaruri de post la 5 Oct 2013

Intr-un castron punem apa, uleiul, zaharul, coaja de lamaie si faina si amestecam pana obtinem o compozitie omogena. Aceasta compozitie o impartim in doua. In rima parte punem dulceata de visine si cacaoa si in cea de-a doua punem nuca de cocos.  Cele 2 tavi de chec le ungem bine cu ulei,...

Chiftele de linte verde

In Mancaruri de post la 21 Sep 2013

Lintea se lasa in apa aproximativ 2 ore, dupa care se pune la fiert. Dupa ce lintea e fiarta bine, o mutam intr-un vas in care sa putem lucra cu blenderul si fara apa in care a fiert. Se pun cateii de usturoi tocati marunt.  Se adauga sarea, sosul de soia, pesmetul, menta si curry si se...

Mancarica de linte verde

In Mancaruri de post la 21 Sep 2013

Lintea se pune cu 2 ore inainte in apa, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp pregatim restul ingredientelor. Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.  Morcovul se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovul si cartofii se pun la fiert...

Cartofi cu rozmarin

In Mancaruri de post la 5 Sep 2013

Cartofii se curata de coaja si se taie pai ca pentrucartofi prajiti.Ii punem la fiert in apa, apoi ii scurgem sii ii punem intr-un vas yena, le punem sare, piper si rozmarin si ii bagam la cuptorul incins pana ce sunt gata. Se pot servi cu un sos de rosii proaspete.

Mancare turceasca cu vinete-Şakşuka

In Mancaruri de post la 15 Aug 2013

Vinetele se curata ( o fasie da una nu) si se taie cubulete. Se pun intr-un castron cu apa rece si sare si se lasa deoparte.  Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Se prajesc in ulei de masline si se scot separat. Se prajesc cate putini, nu toti o data. Se prajesc si...

Pilaf

In Mancaruri de post la 7 Iul 2013

Morcovii si ceapa se taie bucatele mici si se calesc in 2 linguri ulei de masline. Peste se pune orezul , se caleste si acesta cateva minute dupa care se completeaza cu 3 cescute de apa, se pune sare, piper si chimen. Se mai lasa la fiert. Rosiile se taie si ele cubulete si se pun peste orez....

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2013

Chec cu dovleac si nuca de cocos

publicat la 19.10.2013

Tarta cu dovleac - bostan

publicat la 17.10.2013

Fursecuri cu lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]