publicat la 25.06.2019
publicat la 23.11.2017
publicat la 07.08.2017
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Carnati de porc
Se toaca carnea de porc, se toaca slanina, se adauga condimentele, se piseaza ustoroiul si se amesteca. Se pune inainte la fiert, o alta bucata de carne, se lasa la fiert iar supa rezultata se adauga putin cate putin in carnea de carnati pana se va obtine o pasta omogena. Matele de carnati...
Toba a la Nico
Se curata soriciul si rasolul bine, dupa care se trece prin flacara, spalandu-se din nou. Toate se pun la fiert in apa in care am pus: foi de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert pana observam ca sunt fierte, soriciu si ficatul se fierb mai repede, pe masura ce sunt fierte se scot si se lasa la...