Se dezoseaza puiul si se taie in fasii subtiri. Se curata si se spala legumele dupa care se toaca marunt. Intr-o cratita se prajesc bine legumele dupa care se adauga si carnea de pui, se lasa sa se prajeasca bine. Se adauga si ciupercile si se la 10 minute la foc potrivit dupa care se stinge cu...
Perisoarele :Se pregateste carnea ca pentru perisoare
Sosul :Se incinge putin ulei de masline in care se calesc cele 2 cepe curatate ,spalate si tocate marunt.Dupa ce ceapa se prajeste bine se adauga un pahar cu apa si se adauga perisoarele sa fiarba.
Intr-o olicica se pune apa la foc sa...
Cefele de porc se bat pe ambele parti se sareaza si se pipereaza si se prajesc in putin ulei de masline.(carnea se bate in punga ).
Se spala legumele si se taie potrivit si se pun intr-un castorn adaugand sare,piper,ulei si zeama de lamaie.
Cartofii se curata se spala si se taie feliute...
Intr-o oala cu apa un pic sarata se pune carnea sa fiarba la foc iute pana incepe sa fac spuma deasupra,se curata pana nu mai face deloc.Se da focul incet se acopera oala si sa lasa sa fiarba foarte bine.Intr-o cratita se caleste usturoiul,ceapa pana isi schimba cularea.Cartofii taiati in 4 ...
Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu ceapa, se aduga sare si piper (dupa gust), ciupercile si se lasa sa se caleasca bine, dupa care se adauga bulionul si o cescuta cu apa. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga carnea de pui maruntita (cu mana) se lasa sa mai fiarba pana sosul...
Se spala puiul si se taie in bucati. Intr-un castron se pune laptele si se adauga puiul pentru 20 de minute. Se bat ouale cu un pic de sare si piper si se baga puiul dupa ce a fost scos din lapte. Pe o farfurie se pune pesmetul si se da puiul prin el pana este acoperti bine.T ava de la cuptor se...
Se incalzeste cuptorul.Tava de la aragaz se unge cu un pic de ulei.
Intr-o craticioara se pune apa un pic sarata la fiert.
Dupa ce a dat in clocot se adauga orezul sa fiarba.
Separat intr-un castron se amesteca carnea cu ingredientele mai sus mentionate si se omogenizeaza.
Intr-o tigaie...
Intr-oala se pune apa la fiert cu zeama de lamaie si putina zeama de varza frunze de dafin ,boabe de piper,o frunza de telina.
Intr-un castron se pune carnea tocata impreuna cu orezul, ceapa calita putin pe foc, sare, piper, putin cimbru si se amesteca bine.
In apa care fierbe pe foc se...
Se spala puiul si se usuca cu un servet.
Se unge cu mixul de mustar si ulei, se sareaza se pipereaza si se da la cuptor pentru 20 de minute.
Separat intr-o cratita se pun cartofii la fiert taiati in 4 .Oule se pun si ele la fiert pentru 10 minute.Cartofii si ouale se taie bucatele mai...
Pui cu smantana si ciuperci
Se dezoseaza puiul si se taie in fasii subtiri. Se curata si se spala legumele dupa care se toaca marunt. Intr-o cratita se prajesc bine legumele dupa care se adauga si carnea de pui, se lasa sa se prajeasca bine. Se adauga si ciupercile si se la 10 minute la foc potrivit dupa care se stinge cu...
Perisoare cu smantana
Perisoarele :Se pregateste carnea ca pentru perisoare Sosul :Se incinge putin ulei de masline in care se calesc cele 2 cepe curatate ,spalate si tocate marunt.Dupa ce ceapa se prajeste bine se adauga un pahar cu apa si se adauga perisoarele sa fiarba. Intr-o olicica se pune apa la foc sa...
Ceafa de porc cu garnitura
Cefele de porc se bat pe ambele parti se sareaza si se pipereaza si se prajesc in putin ulei de masline.(carnea se bate in punga ). Se spala legumele si se taie potrivit si se pun intr-un castorn adaugand sare,piper,ulei si zeama de lamaie. Cartofii se curata se spala si se taie feliute...
Porc cu legume
Intr-o oala cu apa un pic sarata se pune carnea sa fiarba la foc iute pana incepe sa fac spuma deasupra,se curata pana nu mai face deloc.Se da focul incet se acopera oala si sa lasa sa fiarba foarte bine.Intr-o cratita se caleste usturoiul,ceapa pana isi schimba cularea.Cartofii taiati in 4 ...
Τοcanita de pui cu mamaliguta
Intr-o tigaie se caleste usturoiul impreuna cu ceapa, se aduga sare si piper (dupa gust), ciupercile si se lasa sa se caleasca bine, dupa care se adauga bulionul si o cescuta cu apa. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga carnea de pui maruntita (cu mana) se lasa sa mai fiarba pana sosul...
Pui crocant
Se spala puiul si se taie in bucati. Intr-un castron se pune laptele si se adauga puiul pentru 20 de minute. Se bat ouale cu un pic de sare si piper si se baga puiul dupa ce a fost scos din lapte. Pe o farfurie se pune pesmetul si se da puiul prin el pana este acoperti bine.T ava de la cuptor se...
Chiftelute cu garnitura de orez
Se incalzeste cuptorul.Tava de la aragaz se unge cu un pic de ulei. Intr-o craticioara se pune apa un pic sarata la fiert. Dupa ce a dat in clocot se adauga orezul sa fiarba. Separat intr-un castron se amesteca carnea cu ingredientele mai sus mentionate si se omogenizeaza. Intr-o tigaie...
Sarmale mixte (γεμιστές με κρέας)
Intr-oala se pune apa la fiert cu zeama de lamaie si putina zeama de varza frunze de dafin ,boabe de piper,o frunza de telina. Intr-un castron se pune carnea tocata impreuna cu orezul, ceapa calita putin pe foc, sare, piper, putin cimbru si se amesteca bine. In apa care fierbe pe foc se...
Pui cu garnitura de cartofi
Se spala puiul si se usuca cu un servet. Se unge cu mixul de mustar si ulei, se sareaza se pipereaza si se da la cuptor pentru 20 de minute. Separat intr-o cratita se pun cartofii la fiert taiati in 4 .Oule se pun si ele la fiert pentru 10 minute.Cartofii si ouale se taie bucatele mai...