monik80

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 08.03.2015

RETETE16
PRIETENI156
Retete / Dulciuri

Tort aniversar etajat cu ciocolata si visine

In Dulciuri la 25 Apr 2015

Blat: Separam ouale si albusele le batem bine cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul,si esenta de rom si le turnam incet peste albusuri, apoi se bune faina amestecata cu cacaoa si praful de copt si le incorporam bine amestecand usor cu o lingura de sus in jos. La fel se procedeaza si...

Rulouri cu crema de vanilie

In Prajituri la 17 Apr 2015

Aluat: Se amesteca toate ingredientele pana rezulta un aluat tare ce se poate intinde. Aluatul se imparte in 3, se intinde si se taie fasii subtiri care mai apoi se ruleaza pe forma de rulor. Se pun intr-o tava in care e hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc. Crema:...

Prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie

In Dulciuri la 13 Apr 2015

Aluat: Amestecam toate ingredientele pana obinem un aluat ce se poate intine apoi preparam crema de cocos:batem albusele cu zaharul iar dupa aceea amestecam usor cu o lingura si nuca de cocos cu albusurile. Intr-o tava se pune hartie de copt si o foaie de aluat (aluaul se imparte in 2...

Prajitura Mona-Lisa

In Dulciuri la 13 Apr 2015

Blat 1: Se bat albusurile bine cu zaharul si dupa aceea cu o lingura amestecam nuca de cocos, faina si praful de copt. Incorporam bine toate ingredientele si punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 5 minute sau pana cand se face o pojghita...

Prajitura cu visine si nuca

In Dulciuri la 13 Apr 2015

Blat: Albusurile se bat bine cu zaharul, dupa care cu o lingura amestecam visinele, nuca si faina cu praful de copt.Incorporam bine toate ingredientele, punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana cand blatul trece testul cu scobitoare (cam 30 min la foc mediu)....

Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune

In Dulciuri la 3 Apr 2015

Reteta de preparare a papanasilor Se pune branza, zaharul vaniliat,ouale, sarea, praful de copt, zaharul tos si 6 linguri faina. Se framanta aluatul.Se pun cele 4 linguri de faina ramase pe masa de lucru si se imparte aluatul in doua,dintr-o parte vom forma bilute si din cealalta...

Musuroi de cartita

In Prajituri la 23 Mar 2015

Blat : se pun intr-un castron praful pentru blat, cele doua oua, margarina si laptele si se mixeaza foarte bine pana la omogenizare. Bagam compozitia la cuptor pentru cca. 20 minute sau pana trece testul cu scobitoarea. Blatul se lasa cam 30 minute sa se raceasca putin apoi taiem capacul si...

Langosi cu gem de prune

In Dulciuri la 18 Mar 2015

Punem laptele la incalzit si dizolvam drojdia in el.Intr-un vas punem faina,laptele cu drojdia,zaharul,sarea,margarina si incepem sa framantam,punem lapte putin cate putin si cele 2 linguri ulei. Framantam bine si lasam aluatul la crescut vreo 30 min.Intindem o foaie,o taiem bucati si punem...

Tiramisu reteta cu crema la rece Dr. Oetker

In Dulciuri la 18 Mar 2015

Tiramisu reţetă originală Se face cafeaua si se lasa la racit.Intre timp facem crema conform instructiunilor de pe plic.Cand s-a racit cafeaua inmuiem piscoturile in ea,le aseazam pe o tava si punem un strat gros de crema si peste crema celalalt rand de piscoturi si restul de crema. Se...

Melci dulci cu mac si nuca

In Dulciuri la 11 Mar 2015

Aluat: Se pune laptele la incalzit si se dizolva drojdia in el. Se amesteca oul impreuna cu zaharul cu un tel si treptat se adauga margarina topita, laptele impreuna cu drojdia si faina, se amesteca pana devine un aluat, dupa care se framanta si se lasa cam 30 min la crescut. Dupa ce...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 17.04.2015

Rulouri cu crema de vanilie

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Retete preferate
Prajitura Bounty

Voturi:20

Ciorba de burta

Voturi:72

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]