Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram.
Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare....
Pentru sos ragu : Intr-o craticioara punem uleiul si untul sa se incinga pe foc, apoi adaugam ceapa taiata marunt si morcovul curatat si ras pe razatoarea mare. Calim timp de 10 minute
Dupa ce s-au calit legumele, adaugam carnea macinata cu pancetta. Omogenizam si lasam pe foc cam 5...
Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
Strecuram pastele si le dam sub jet de apa rece.
Topim margarina intr-o cratita, adaugam macaroanele, mierea, nuca macinata si zaharul vanilat si amestecam.
Punem macaroanele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj;dupa ce s-au fiert le dam sub jet de apa rece.
Fierbem si mazarea in apa cu putina sare.
Intre timp, facem maioneza : cele 2 galbenusuri le amestecam cu 1 lgt mustar si psare dupa gust si ulei;la sfarsit adaugam putin...
Macaroane cu telemea
Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram. Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare....
Lasagna
Pentru sos ragu : Intr-o craticioara punem uleiul si untul sa se incinga pe foc, apoi adaugam ceapa taiata marunt si morcovul curatat si ras pe razatoarea mare. Calim timp de 10 minute Dupa ce s-au calit legumele, adaugam carnea macinata cu pancetta. Omogenizam si lasam pe foc cam 5...
Paste cu nuca
Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecuram pastele si le dam sub jet de apa rece. Topim margarina intr-o cratita, adaugam macaroanele, mierea, nuca macinata si zaharul vanilat si amestecam.
Paste cu sunca
Punem macaroanele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj;dupa ce s-au fiert le dam sub jet de apa rece. Fierbem si mazarea in apa cu putina sare. Intre timp, facem maioneza : cele 2 galbenusuri le amestecam cu 1 lgt mustar si psare dupa gust si ulei;la sfarsit adaugam putin...