Mod preparare bezea:
Se separa albusurile de galbenusuri si se presara fiecare cu un praf de sare. Galbenusurile se dau la rece acoperite bine, pana facem crema. Albusurile se bat bine cu un praf de sare pana se spumeaza tot lichidul. Apoi se adauga lingura cu lingura zaharul si se bate pana...
Incepem cu prepararea cremei. Mixam galbenusurile cu zaharul si un praf de sare pana cand acestea isi dubleaza volumul si devin albicioase. Amidonul il dizolvam in putin lapte rece. Restul de lapte il incalzim putin. Peste galbenusuri se toarna amidonul dizolvat , omogenizam si apoi adaugam si...
Pt foaia de rulada:
Separam ouale si le presaram cu un praf de sare, atat albusurile cat si galbenusurile si lasam asa 2-3 minute. Batem apoi albusurile spuma cu jumatate din cantitalea de zahar si zaharul vanilat, pana cand bezeaua este tare (nu cade din castron daca il intoarcem cu...
Desert minipavlova cu capsune si afine
Mod preparare bezea: Se separa albusurile de galbenusuri si se presara fiecare cu un praf de sare. Galbenusurile se dau la rece acoperite bine, pana facem crema. Albusurile se bat bine cu un praf de sare pana se spumeaza tot lichidul. Apoi se adauga lingura cu lingura zaharul si se bate pana...
Tort de biscuiti, cu crema de ciocolata cu rom si alune, si insertie de banane
Incepem cu prepararea cremei. Mixam galbenusurile cu zaharul si un praf de sare pana cand acestea isi dubleaza volumul si devin albicioase. Amidonul il dizolvam in putin lapte rece. Restul de lapte il incalzim putin. Peste galbenusuri se toarna amidonul dizolvat , omogenizam si apoi adaugam si...
Rulada cu model si crema de iaurt cu fructe de padure
Pt foaia de rulada: Separam ouale si le presaram cu un praf de sare, atat albusurile cat si galbenusurile si lasam asa 2-3 minute. Batem apoi albusurile spuma cu jumatate din cantitalea de zahar si zaharul vanilat, pana cand bezeaua este tare (nu cade din castron daca il intoarcem cu...