publicat la 27.03.2017
publicat la 27.03.2017
publicat la 27.03.2017
O plimbare cu rolele pe piatra cubică îţi va astâmpăra setea de sporturi extreme. Faptul că tot restul zilei vei trepida fără pauză devine un avantaj pentru rudele tale apropiate, care te vor folosi pe post de fotoliu pentru masaj.
Bucataras.ro
[email protected]
Prajitura cu visine
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu cana de zahar si cescuta de apa. Galbenusurile se freaca cu un varf de cutit de sare si cescuta de ulei; ca la maioneza. Se incorporeaza galbenusurile peste albusuri, se adauga zah vanilat,esenta si cana de faina...
Desert pandispan
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,se adauga zaharul treptat si se mixeaza bine. La final se adauga cescuta de apa. Se continua mixarea. Galbenusurile se freaca cu ulei. Se pun apoi peste albusuri,se adauga praful de copt, plicul de zahar...
Cornulete
Se amesteca toate ingredientele si se lasa putin la crescut. Se intinde apoi o foaie-doua si se taie triunghiuri. Pe fiecare triunghi se pune umplutura si se ruleaza. Se coc la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt cca 25-30 min. Se pudreaza !
Prajitura cu aluat ras
Se freaca ouale cu zaharul pana se obtine o crema albicioasa.Se adauga uleiul ca la maioneza,apoi praful de copt si faina.Se imparte apoi aluatul in doua parti . Din prima parte se intinde o foaie intr-o tava neunsa . Deasupra se pune dulceata in strat uniform si peste se pot presara...
Prajitura "Alba ca zapada"
Foi: Intr-un bol se amesteca laptele, zaharul, uleiul si oul. Se pune apoi o lingurita rasa de amoniac stinsa cu otet (eu am pus cateva picaturi de otet peste amoniacul din lingurita). Se adauga si faina pana aluatul devine usor de modelat (nu am tinut cont de cantitate :( Se imparte apoi...
Gogosele pufoase
Se inmoaie drojdia in putin lapte cald,se presara putina faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca.Intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare si cu zaharul. Se pune faina intr-un bol,se adauga maiaua,ouale batute bine cu zaharul,esenta,restul de lapte si untul moale. Se framanta ,dupa...