luminita20_2006

1

Bucataras
incepator

galati

Bucataras din 02.05.2009

RETETE392
PRIETENI135
Retete / Pizza

Pizza cu broccoli, piept de pui si smantana

In Pizza la 17 Feb 2015

Amestecam faina cu drojdia si zaharul, facem o gropita in mijloc turnam apa calduta si amestecam, dupa care punem sarea si framantam aluatul. Se lasa la dospit la loc caldut pana isi dubleaza volumul. Intindem o foaie de dimensiunea tavii. Pieptul de pui se feliaza condimenteaza si se face...

Pizza cu faina neagra

In Pizza la 8 Ian 2011

Se cern impreuna faina alba cu cea neagra intr-un castron . Drojdia se dizolva cu putina apa calduta apoi se pune peste faina si restul de apa , sare . Se framanta bine timp de 10 min si se pune cate un pic de ulei. Se lasa aluatul sa creasca 1h 30 min. Se intinde o foaie de dimensiunea tavi...

Pizza carbonara

In Pizza la 8 Dec 2010

pt aluat: Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul se scoate pe masa de lucru si se framanta pana cand...

Painici cu scortisoara

In Piine la 29 Noi 2010

Se topeste drojdia cu un pic de zahar si lapte caldut. Se cerne faina se pune intr-un vas se face o fantana in mijloc se pune laptele sarea drojdia topita, uleiul sau untul topit si zaharul se framnata aluatul apoi se lasa la dospit. 1 h. Dupa ce a crescut aluatul se imparte in patru se...

Pizza cu rosii, sunca si grana padano

In Pizza la 5 Oct 2010

Aluat: Se pune drojdia la topit cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia topita si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul se scoate pe masa de lucru si se framnta pana cand obtinem un...

Parmigiani ( pernite cu parmezan)

In Piine la 26 Sep 2010

Aluat: se pune apa la incalzit. Se pune faina, drojdia intr-un vas, se adauga apa calduta,sare, margatina, zaharul si se framanta bine. (pe blogul de unde am preluat reteta e o alta metoda de preparare a aluatului,eu am facut varianta simpla si a iesit la fel de bine)Se lasa la dospit 1ora 30...

Pizza deliciosa

In Pizza la 12 Sep 2010

aluat: Se dilueaza drojdia cu un pic de apa calduta. Intr-un bol se pune faina apoi se toarna apa calduta , amestecata cu sare si uleiul de masline, apoi se pune drojdia si se incepe sa se amestece. Cand s-a legat aluatul, se scoate pe masa de lucru si se framanta pana cand obtinem un aluat...

pizza

In Pizza la 18 Dec 2009

Se amesteca drojdia cu zaharulapoi intr-un ligenas se pune faiane  dupa care laptele caldut, untul topit, sareasi drojdia se framanta . Apoi se acopera si se lasa la dospit30 min.(pana ce isi dubleaza volumul). Cand e gata se aseaza pe masa de lucru se intinde o foaie de ~5 mm si se pune in...

Pizza Naty

In Pizza la 5 Dec 2009

Apa se pune la incalzit , iar drojdia se topeste cu sare. Intr-un blol se pune faina cernuta apoi se face o scobitura in mijloc ; acolo se pune apa apoi drojdia se se framanta un aluat tare, adaugandu-se din cand in cand ulei. Se lasa la dospit 30 la loc cald. Salamul , ciupercile se taie...

Pizza de casa

In Pizza la 25 Oct 2009

Se face aluatul din 250 gr drojdie care se imoaie cu un pic de sare.Apa se incalzeste , spoi se toarna peste fiana cernuta se pune drojdia se se framanta un aluat gros, se pune 50 ml ulei. Se lasa la dospit 30 min. Intre timp pregatim compozita. salamul se taie felii suntiri ardeiul pai, cartofii...

Pizza de casa;)

In Pizza la 23 Aug 2009

Se face aluatul din 25 gr dorojdie amestecata cu sare pana se topeste. Incalzim putina apa si amestecam cu faina , adaugam apoi drojdia si framantam, din cand in cand punem si cate un pic de ulei. Lasam sa dospeacsa. Intre timp taiem ciupercile , salamul si ardeiul felii subtiri. Cascavalul il...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 16.05.2017

Tabouleth

publicat la 16.05.2017

Creveti la gratar cu ananas

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Un coleg îţi va explica astăzi că excesul de gumă Turbo cu aromă de piersici afectează direct capacitatea intelectuală. Singura ta replică isteaţă la treaba asta va fi “Ci ce frei să inţinuesi?”

 
 
 
Retete preferate
Prajitura Kiss

Voturi:78

Prajitura DENY

Voturi:5

TARTA CU LAMAIE

Voturi:3

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]