luminita20_2006

1

Bucataras
incepator

galati

Bucataras din 02.05.2009

RETETE392
PRIETENI135
Retete / Paste

Paste cu branza brie si rosii uscate

In Spaghete la 9 Feb 2015

Se pune apa la fiert iar cand da in clocot se adauga pastele si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa si se amesteca cu ingredientele de mai sus plus putin ulei de masline din borcanul cu rosii. Se servesc. Nu-i asa ca e simplu de tot....

Sedani rigati cu legume

In Paste la 17 Mai 2011

Ceapa se taie marunt, dovlecelul in doua si apoi felii, iar ciupercile si ardeiul gras felii. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei se pun peperoncino si se calesc un pic apoi se scot din ulei se pune ceapa,ardeiul, dovlecelul si ciupercile si se calesc  un pic se aduga apoi rosiile taiate...

Paste cu smantana si dovlecei

In Paste la 27 Sep 2010

Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Intre timp se taie dovlecelul felii rutunde de 2 mm grosime. Se incinge ulei in tigaie se pun dovleceii si se prajesc usor(nu trebuie sa fie rumeni, vezi poza) Cand a fiert apa se pun pastele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe...

Lasagna

In Lasagna la 27 Mar 2010

Intr-o tigaie se pune ulei de masline se adauga carnea si ceapa tocata marunt se lasa sa se prajeasca 2min, apoi se adauga 100 ml vin si o lingura de pasta de tomate si se lasa sa fiarba cu capac la foc mic pana ce scade. Morcovul se da prin razatoare, telina se taie marunt, la fel si...

Tagliatelle cu carnati si ciuperci

In Paste la 22 Mai 2009

Se pune apa si 1 lingurita de sare la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga tagliatelle. Separat se curata ciupercile si se taie felii ; Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si ciupercile si se lasa sa se prajeasac cu capac, cand sunt aproape gata se pune doar compozitia din carnati...

Paste cu ton si parmezan

In Penne la 20 Mai 2009

Se pun pastele la fiert cu apa si sare. Separat se face sosul ; se incinge uleiul de masline, morcovul a  fost dat prin razatoarea mica, apoi se pune la rumenit iar dupa ce a prins  culoare adaugam peperoncino si tonul, amestecam bine , punem bulionul si apa . Lasam sa fiarba un...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 16.05.2017

Tabouleth

publicat la 16.05.2017

Creveti la gratar cu ananas

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Retete preferate
Tort Ursulet

Voturi:10

Saratele

Voturi:16

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]