
publicat la 15.01.2013
publicat la 14.01.2013
publicat la 12.01.2013
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi taranesti
Taiem cartofii, ii spalam, ii dam cu putina sare. Pregatim tava, adaugam apa, ulei si putina sare, apoi adaugam peste cartofi restul mirodeniilor si ii asezam in tava. Ii dam la cuptor in jur de 30 minute la 200 grade C. Pofta buna!
Tortilla de patatas
Se curata cartofii si se taie feliute patrate sau nu conteaza forma si sa fie feliute subtiri. Se curata si se taie ceapa marunt. Se pun peste cartofi si se pun putin la fiert(5-10min) cat sa se inmoaie. Intre timp batem ouale spuma cu sare. Se scot cartodii si ceapa,se scurg de...