![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 14.04.2019
publicat la 07.12.2018
publicat la 07.12.2018
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Polpettone din carne tocata
Carnea tocata se amesteca cu cartofi fierti(pe care ia-ti pisat cu o furculita),se adauga oul,sare piper dupa gust. Se amesteca bine. Pe o foaie de copt puneti compozitia si formati o rulada,va puteti ajuta cu foaia de copt ,sau cu mainile. Treceti rulada prin parmezan pe toate partile ....
Felii de carne de vitel cu pesmet si parmezan in cuptor
Se sareaza carnea dupa gust. Pesmetul se amesteca cu parmezan,patrunjelul si usturoiul taiat cat mai marunt. Feliiile de carne se trec prin- ulei de masline (daca aveti de masline,daca nu e bun si cel de floarea soarelui), apoi prin amestecul de pesmet. Se pun intr-o...
Felii de carne alla pizzaiola
Feliile de carne le condimentam cu sare si piper dupa care le lasam sa stea vreo 30 minute. Rosiile se taie cubulete. Se piseaza usturoiul si se amesteca cu rosiile,sare Se da la foc cu un pic de ulei Feliile de carne se pun in tigaie cu 2 linguri de ulei Se prajesc...
Tocanita cu legume si pulpe de pui
Se taie toate legumele marunt Intr-o oala se pun 4 linguri de ulei si se calesc toate legumele Se adauga apa cat sa acopere legumele, Cand scade apa se adauga condimentele si patrunjelul, Carnea o prajim in ulei, apoi se pune la legumele aproape fierte Se mai lasa inca un pic...