lira

1

Bucataras
incepator

Cluj

Bucataras din 10.07.2010

RETETE66
PRIETENI5
Retete / Aperitive / Garnituri

Pasta de telemea

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2011

Telemeaua se da pe razatoare, dupa care razuim ouale fierte. Punem telemeaua si ouale intr-un bol, adaugam maioneza si condimentam cu sare, piper. Si .... Voila.... gata e pasta noastra de telemea. Reteta merge perfect mai ales ca acum vine vremea cand incepem sa gasim telemea pe la tarani...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2011

Ouale se bat ca pentru omleta, dupa care se adauga telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, piperul si smantana. O tava de cozonac de tapeteaza cu hartie de copt, se pune jumatate compozitia, dupa care adaugam jumatatile de oua fierte si cuburile de gogosar. Se adauga compozitia ramasa...

Pernute picante cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 8 Mai 2011

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Se lasa la racit dupa care se dau pe razatoare, alaturi de cascaval si de untul rece. Adaugam cele 2 oua, condimentam, dupa care amestecam. Cand s-a omogenizat toata compozitia aaugam faina putin cate putin. Laura zice ca se pune 375g de faina....

Pernite cu 3 feluri de branza

In Aperitive / Garnituri la 4 Aug 2010

Sare nu a mai fost nevoie sa pun pentru ca a fost destul de sarata telemeaua si branza feta. Aluatul il lasam la decongelat la temperatura camerei in jur de 1 ora - 1 ora jumate. Pentru umplutura amestecam branzeturile, cu oul si busuiocul pana se omogenizeaza. Cu o rola de taiat pizza...

Bruschete cu rosii si ulei de masline

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2010

Painea am taiat-o felii si am pus-o la prajit in toaster. Am taiat rosia marunt si am amestecat-o cu oregano uscat intr-un bol. Feliile de paine prajita se dau cu usturoi, dupa care le ungem cu ulei de masline. Punem deasupra rosiile cu masline, sare, si gata sunt bruschetele noastre.

Pasta de oua condimentata

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2010

Ceapa si mararul se toaca, iar sunca se taie cubulete mici. Bagam in blender urmatoarele: smanatana, maioneza, usturoiul, maslinele, mustarul, galbenusurile de ou si condimentele, dupa care mixam 2 minute. Transferam totul intr-un bol, adaugam sunca, albusurile cubulete si verdeturile si...

Crema de branza cu chimen

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2010

Branza se amesteca impreuna cu smantana intr-un bol. Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu o lingura pana devine spumos si se adauga peste branza. La sfarsit adaugam chimen dupa gust. Eu am pus chimen seminte, cine doreste poate sa il macine in masina de cafea. Sarea nu a...

Ciuperci cu maioneza

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2010

Intr-un bol maioneza se amesteca cu smantana, se adauga usturoiul pisat, patrunjelul si se condimenteaza. La sfarsit adaugam ciupercile taiate feliute si salata noastra e gata. Rapid si foarte foarte gustos.

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]